SAVE THE DATE – ALV donderdag 17 november

Hierbij nodigen we u van harte uit voor onze Algemene Ledenvergadering:

  • Donderdag 17 november 2022 van 13.15 tot 17.00 uur (LET OP dit is een nieuwe datum en verplaatst van 10 november naar donderdag 17 november).
  • Locatie: nieuwe “clubhuis” van de NVM in Utrecht (Orteliuslaan 951)

Deze editie hebben we twee interessante gastsprekers uitgenodigd die in zullen gaan op het gebied van de digitalisering in de vastgoedwereld.

  • Frank van Velthoven is een internet pionier binnen de vastgoedwereld. Binnen zijn functie als commercieel directeur bij Realworks draagt Frank bij aan de digitale transitie van de makelaardij. Daarnaast is hij een expert op het gebied van de werking van het biedlogboek wat vanaf 1 januari 2023 verplicht zal zijn voor makelaars. In onze ALV zal Frank hier een korte interactieve presentatie over geven met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • Frank Schoones helpt makelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven om digitaal en data gedreven te ondernemen. Het vertalen van creatieve digitale oplossingen kan Frank als geen ander door zijn makelaarsachtergrond. De markt verandert sneller dan je denkt. De cocktail van stijgende hypotheekrente, afnemende betaalbaarheid, energiecrisis, de oorlog in Oekraïne, inflatie en het lage consumentenvertrouwen heeft zijn uitwerking op de woningmarkt. De vraag is alleen: hoe erg het gaat worden? Hoe anticipeer je als makelaar op deze veranderende markt? De markt kun je niet veranderen, maar je werkwijze wel. In deze presentatie gaan we in op 3 focusgebieden om je te wapenen tegen de nieuwe markt

Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Heeft u zelf nog onderwerpen welke u zou willen bespreken tijdens de ALV, laat het ons dan uiterlijk weten vóór dinsdag 8 november via utrecht@nvmafdeling.nl.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

N.B. Alleen afmeldingen via de website worden bij ons geregistreerd (nu nog niet mogelijk) en gelden als officiële afmelding. Afmeldingen als antwoord op deze e-mail zijn niet geldig!

Secretariaat NVM afd. Utrecht
030 699 7092