Even voorstellen: nieuw kandidaat bestuurslid

Mark Linschooten 

Hierbij wil ik mij kort even voorstellen als kandidaat bestuurslid voor de NVM afdeling Utrecht. 
Mijn naam is Mark Linschooten en ben woonachtig in IJsselstein samen met mijn vrouw Maartje en zoon Tobias van 10 jaar. In IJsselstein en omgeving ben ik reeds een goede 15 jaar werkzaam in de makelaardij en sinds 2015 na het behalen van mijn vaktest werkzaam als Register Makelaar Taxateur. Als ondernemer ben ik inmiddels bijna 4 jaar actief als mede-eigenaar van Reinerie Garantiemakelaars en sinds anderhalf jaar ook van Reinerie Hypotheken. Vele van jullie heb ik al wel eens gezien in ons vak en ken je mij nog niet dan maak ik graag kennis met je.

Afgelopen NVM congres sprak ik onze afdelingsvoorzitter Frank Verveer en hij vroeg mij eens na te denken over een rol binnen het bestuur van de afdeling Utrecht. Na een goed gesprek met Frank en Jeroen en een tweetal vergaderingen heb ik voor mijzelf besloten mij in te willen zetten voor onze afdeling. De NVM is een mooi en sterk merk en daar zou ik mij dan ook graag voor in willen spannen en dan met name dat we kunnen zeggen “daar zijn we trots op deel van uit te maken’. Zelf spreekt het optreden van de heer Onno Hoes als bruggenbouwer naar de diverse instanties en de media mij erg aan en versterkt het gevoel dat je aan het goede adres bent bij de aangesloten NVM makelaar(s). Wij weten wat er speelt in de markt en de consument kan niet om ons heen. 

Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen gaande binnen de organisatie en het is goed daar objectief naar te kunnen kijken en voor jullie als aanspreekpunt te kunnen fungeren.
Uitgaande van jullie positieve instemming.
Groet,
Mark