De nieuwe website!

Na hard werken mogen wij met heel veel vreugde bekend maken, dat wij een nieuwe website hebben! De nieuwe website staat in het teken van de NVM Afdeling Utrecht en zal bestaan uit een overzicht van onze kantoren, vacatures, nieuws, agenda en een contactformulier. Hieronder een korte uitleg om u wegwijs te maken in de site.

Op de homepagina ziet u verschillende plaatsen. Deze plaatsen geven aan waar kantoren, die aangesloten zijn bij de NVM, gevestigd zijn. Als u vervolgens op een van deze plaatsen klikt, vind u alle makelaarskantoren die aangesloten zijn bij de gehele NVM in die plaats in willekeurige volgorde. Over ieder makelaarskantoor kunt u handige informatie vinden zoals de website, het telefoonnummer, adres en postadres.

Onder het kopje vacatures kunt u verschillende vacatures vinden die aangeboden worden door de verschillende makelaarskantoren die ook aangesloten zijn bij de NVM afdeling Utrecht.  Via de nieuwe site is het voor sitebezoekers mogelijk om direct te solliciteren.  Zelf een vacature aanbieden? Dit kunt u doen door te mailen naar utrecht@nvmafdeling.nl. U ontvangt dan een formulier welke u kunt invullen en aan de hand van die gegevens zal het secretariaat de vacature voor u plaatsen.

Onder het kopje contact kunnen sitebezoekers contact met ons opnemen om vragen te stellen omtrent onze diensten of ons aanbod. De vragen zullen binnenkomen op het algemene mailadres en zullen daarna indien nodig doorgestuurd worden naar de desbetreffende persoon.

De gegevens welke we tot op heden hebben beschreven zijn de gegevens die iedereen kan zien die de website bezoekt.

Na het inloggen zit er onder het kopje inloggen een dropdown menu waar u naar uw eigen account kunt gaan, maar ook documenten kunt vinden die voor u interessant zijn, zoals de agenda en notulen van een ALV. Dit is te vinden onder ‘ledeninformatie’.

Ook ziet u dan  nieuwsberichten onder het kopje nieuws. Dir zijn nieuwsberichten de NVM, NVM afdeling Utrecht en andere interessante markt gerelateerde berichten. U kunt hierop reageren en het delen via social media.

Onder het kopje agenda kunt u de aankomende evenementen van de NVM afdeling Utrecht vinden. Als u op een evenement klikt ziet u alle details en kunt u tevens aan geven of u aanwezig bent of niet.

Als u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op!