NVM afdeling Utrecht

De NVM afdeling Utrecht telt momenteel 161 makelaarskantoren waar in totaal meer dan 210 makelaars bij aangesloten zijn, de afdeling Utrecht behartigt hun belangen. Verder worden vastgoed gerelateerde zaken besproken en is er aandacht voor scholing, lokale vastgoedaangelegenheden en intervisie daarop.

Het is een grote afdeling die bijna de gehele provincie Utrecht beslaat. Kijk hier voor een compleet overzicht van plaatsen die onder deze afdeling vallen.

bestuur-nvm-utrecht-makelaar-makelaars-makelaarskantoren-frank-verveer

Frank Verveer

Voorzitter
bestuur-nvm-makelaar-utrecht-makelaars-elly-verkleij-penningmeester

Elly Verkleij

Penningmeester
bestuur-nvm-afdeling-utrecht-makelaar-makelaars-erwin-ritter-foto

Erwin Ritter

Bestuurslid
null

Mark Linschooten

Bestuurslid

In welke plaats zoekt u uw NVM makelaar?

Aankoopmakelaar

“Leuk huis gezien? Schakel een aankoopmakelaar in”
Bij het kopen van een huis komt veel kijken. De NVM-aankoopmakelaar helpt u graag bij het adviseren hierover. Hij kan scherp voor u onderhandelen en begeleidt daarnaast het gehele aankooptraject tot en met de notaris. Wist u bijvoorbeeld dat u een onderzoeksplicht heeft waarbij u voorafgaand aan de aankoop verplicht bent allerlei zaken die betrekking hebben op het huis zelf te checken? Bekijk de voordelen van een NVM aankoopmakelaar.

Verkoopmakelaar

De NVM-verkoopmakelaar begeleidt u tijdens het gehele verkooptraject van uw huis. De NVM-Makelaar staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Hij adviseert u gedurende het hele traject, van het bepalen van de vraagprijs tot aan het ondertekenen van de koopakte en het bezoek aan de notaris.

Vind uw NVM-makelaar

Voor meer informatie over wat de verschillende stappen in het verkooptraject inhouden kijkt u hier.

Vacatures

De afdeling Utrecht plaatst vacatures namens makelaarskantoren uit de afdeling. Zoekt u een baan? Neem eens een kijkje in onze vacature database.